Den här bloggen uppdateras inte längre
Numera skriver jag om design, webbutveckling och annat nyttigt på Hello Robot. Välkommen dit!

// Tobbe

Logitech NuLOOQ - joystick för grafiker

Logitech siktar på att göra livet lättare för de som spenderar mycket tid i Photoshop, Illustrator och InDesign.

NuLOOQ är ett hjälpmedel gjort för att användas tillsammans med mus och tangentbord. Genom att vrida på “navigeringsringen” kan man zooma in och ut ur bilden man arbetar på, trycker man den åt något håll så panorerar man bilden.

Till NuLOOQ kommer även ToolDial - ett litet program som du kan få upp på skärmen när så önskas. Det är helt konfigurerbart och kan användas som en genväg till programmens verktyg, filter och actions eller för att starta andra applikationer.

Logitech.com: NuLOOQ

(Via OhGizmo)

Skriv en kommentarTill Ichigo:Noterats förstasida